Kolašinac: Spaha je branio svoju krv!

13 Apr 2015

Nakon što je Bayer Leverkusen zbog incidenta sa zaštitarima na BayAreni jučer raskinuo ugovor sa Emirom Spahićem, stigle su brojne poruke podrške od njegovih saigrača iz reprezentacije.

Među onima koji su stali na stranu Spahe je i Sead Kolašinac, igrač Schalkea i bh. reprezentacije, a koji je kazao da mu je "žao što se greškom smatra braniti svoju krv", te dodao da je "jedan Spaha".

- Ne možemo promijeniti to što se desilo, ali možemo stati na stranu pravde i istine. Porodica treba biti najvažnija na svijetu svakom normalnom čovjeku i pojedincu, pa tek onda sve ostalo u životu. Naš Emir je upravo to i učinio, pokazao je da je prije svega čovjek. Žao mi je što se greškom smatra braniti svoju krv, svog brata i što se pobunio na sam čin vrijeđanja i nedostatka poštovanja prema njemu kao igraču, poručio je Kolašinac, te dodao:

- Želim da iskoristim priliku da pružim veliku podršku svom prijatelju, bratu i velikom humanisti koji je uvijek bio tu za svoju BiH, porodicu, prijatelje i "ginuo" za iste. Ovo je prije svega čovjek koji je bezbroj puta pomogao i bio podrška drugima. Sada je red i na nas da pružimo podršku našem Spahi!

Ocijeni
(1 Glasaj)

RTV IZ-e "BIR" je institucija koja se bavi proizvodnjom radijskog i televizijskog programa.

Žiro račun:

RTV IZ BIR d.o.o.

141 001 000 529 1515

BBI d.d. Sarajevo